Vi har i løpet av det siste halvåret hjulpet med å starte hundrevis av nye aksjeselskap. For oss er det faktisk å kunne si at kundene våre er superfornøyd! Blir du ikke fornøyd så gir vi deg pengene tilbake – uten spørsmål!

Så fort aksjeselskapet er etablert og registrert i Brønnøysundregistrene så gjennomfører vi en kundeundersøkelse, hvor vi blant annet ber om en tilbakemelding på hva kundene synes om tjenesten vår. Her er hva noen av kundene våre har sagt:

«Enkel nettside med god informasjon om prosessen. Fikk god support under stiftelse av veldig hyggelige folk. Kommer til å bruke tjenesten igjen ved en senere anledning!»

– Harald Brekke

«EnklereStart.no kan anbefales på det sterkeste. Upåklagelig kundeservice og meget rask behandling!»

– Mario Rogulj

«Dere gjorde det å opprette et selskap til en fin opplevelse.»

– Jon Ole Ueland

Å motta slike tilbakemeldinger gjør oss stolt og ydmyk, og det gir oss motivasjon til å fortsette utviklingen – av markedets mest avanserte tjeneste for stiftelse av aksjeselskap.

Brukerundersøkelse/NPS

Som del av brukerundersøkelsen vår gjennomfører vi en såkalt NPS-måling («Net Promoter Score»). NPS går ut på å stille brukerne våre følgende spørsmål «hvor sannsynlig er det at du anbefaler EnklereStart.no til en venn?». Skalaen strekker seg fra 0 til 10, hvor 10 er veldig sannsynlig.

Vår pengene tilbake garanti

For oss er grunnen til at vi startet EnklereStart.no at vi ønsket å skape en enkelt og effektiv tjeneste for kunder som skal starte aksjeselskap. Stikkordene var enkelt, intuitivt og brukervennlig. Vi har selv kjent på kroppen hvor tungvint og lite automatisert denne prosessen er.

Det ligger derfor i vårt DNA at alle våre kunder skal være fornøyd med tjenesten vi leverer. Vi gir deg derfor pengene tilbake garanti – uten spørsmål! Blir du ikke fornøyd med tjenesten vår, så be om pengene tilbake. Vi håper selvsagt at du har lyst å fortelle oss hvorfor du ønsker pengene tilbake, slik at vi kan forberede oss, men det velger du eventuelt selv.

Dette betyr i praksis at starter du aksjeselskap gjennom EnklereStart.no og ikke er fornøyd tjenesten vi leverer, så gir vi deg, uten spørsmål, pengene tilbake!

Slik starter du aksjeselskap enkelt og trygt, i rakettfart – hos EnklereStart.no!

Start aksjeselskap i dag!