Om EnklereStart.no

(fra venstre: Fredrik, Andreas og Frank)

Den enkleste og tryggeste måten å starte AS – EnklereStart.no

Vi vet at å starte AS kan være unødvendig komplisert. Papirarbeid, juridisk kompleksitet og ikke-åpenbare valg må tas. Vårt mål har fra dag én vært å gjøre det enkelt og trygt for deg å starte AS.

Men vi har også utviklet oss. Vårt mål er ikke lengre «bare» å gjøre det enkelt og trygt for deg å starte AS. Vårt mål er nå å gjøre det så enklere for deg å starte og drive ditt selskap.

Vi hjelper deg med mye mer enn å «bare» starte ditt AS.

Vi brenner for å gjøre ting enklere

Vi brenner for å gjøre kompliserte ting så enkelt som mulig. Enten det er forenkling av kompliserte prosesser eller automatisere noe som er unødvendig å gjøre manuelt. Det er også grunnen til at vi startet EnklereStart.no.

Samtidig tror vi en viktig forutsetning underveis er å ha det gøy. Derfor er et godt og sammensveiset team viktig for oss. Et team som deler ønsket om å sette kunden i fokus og gjøre ting som enkelt som mulig.

Vår historie

EnklereStart.no AS ble startet i 2017 av Frank Johan Karlsson og Fredrik Takle, sammen med regnskapsbyrået Bookkeeper – hvor initiativtakerne jobbet som henholdsvis salg- og markedssjef og CTO.

Før Bookkeeper hadde Frank og Fredrik startet og drevet flere selskaper, og hver gang opplevde de det samme – etableringsprosessen stjeler tid og fokus fra det man egentlig skal drive med.

Det finnes flere tjenester på markedet for å starte AS, men ingen av dem var så raske, enkle og rimelige som vi ønsket oss. Derfor bygget vi EnklereStart.no – Norges mest effektive løsning for å starte AS.

Noen få år etter oppstarten har EnklereStart.no etablert seg som den ledende aktøren på markedet. Vi har bistått tusenvis av kunder med å starte AS, opprette holdingselskap og andre administrative oppgaver.

Bookkeeper ble senere en del av ECIT – Economics & IT – en av Nordens ledende aktører innen regnskaps-, lønn-, og IT-outsourcing.

Hva tilbyr vi

Starte AS – stiftelse og registrering

Ferdigregistrerte AS  – «hylleselskaper»

Selskapsendringer – rådgivning

MVA-registrering – når det trengs

Regnskapstjenester

Gunstige bankavtaler for småbedrifter

Pensjons- og forsikringsordninger

Utvikling av profil, logo og websider

Enkelt, trygt og raskt

Er du klar til å starte ditt eventyr?

Du kan når som helst spørre oss!

Du kan når som helst chatte med oss ved å klikke på det grønne ikonet nede til venstre. Om vi ikke er tilgjengelig der og da svarer vi vanligvis i løpet av kort tid.

Ønsker du mer informasjon om prosessen med å starte AS så gå gjerne til hovedsiden vår.

Gå til hovedsiden vår