Ferdigregistrert AS - kun 9 900,-

Hylleselskap - AS klart til bruk i dag

Hylleselskap passer for deg som har behov for organisasjonsnummer på dagen. Ditt selskap kan i løpet av noen timer være klart til bruk. For kun kr 9 900,- får du et nyregistrert og tomt aksjeselskap klart til bruk.

BESTILL HYLLESELSKAP
for deg som har det travelt eller ønsker å gjøre det enkelt

Hylleselskap - hva er det?

Hva er et hylleselskap?

Et hylleselskap er et ferdigregistrert AS som kan overtas av deg på dagen. Vi har registrert dette selskapet for kort tid siden, og selskapet er helt tomt og ubrukt.

Forskjellen på å registrere et AS på vanlig måte eller kjøpe et ferdigregistrert aksjeselskap «fra hyllen vår», er at et hylleselskap gir org.nr klart til bruk samme dag. Ved en tradisjonell registrering vil det ta lengre tid, ofte 3-4 uker totalt sett, å få org.nr på plass.

Med hylleselskap korter man ned tiden det tar å ha et AS klart til bruk.

Bør jeg vurdere et hylleselskap?

I tilfeller hvor det haster å få på plass org.nr til ditt AS, så bør et hylleselskap vurderes. Eller du bare ønsker å komme i gang så raskt som mulig.

I motsetning til vanlig registreringsprosess vil man betale inn aksjekapitalen til selskapets konto i ettertid av overtagelse av selskapet. Dette gjør at man kan være operativ med et aksjeselskap på dagen, i motsetning til vanlig registrering som fort kan ta uker.

Hylleselskap er også en effektiv måte å raskt få på plass en selskapsstruktur med holdingselskap. Spør oss gjerne om råd!

Passer for deg som trenger et AS i dag

Overta hylleselskap i dag - 3 enkle steg

Bestill ditt hylleselskap

Bestill ditt hylleselskap gjennom vår enkle løsning. Alle opplysninger om selskapet fylles ut og vi hjelper deg gjerne underveis hvis du har behov for det.

Signer med BankID

I løpet av kort tid vil du motta kjøpekontrakt for ditt hylleselskap. Vi garanterer at selskapet er nyregistrert, helt tomt og har aldri vært i bruk.

Få org.nr og firmaattest

Ditt hylleselskap er klart til bruk. Vi endrer informasjon om firmanavn, styremedlemmer, osv i Brønnøysundregistrene for deg. Enklere blir det ikke.

ikke ta vårt ord på det

Hva sier kundene våre?

«Meget god kunderådgiver som svarte meg raskt på alle spørsmål jeg hadde. Ryddig og enkel prosses!»

Jørgen Nordfjærn, North Nobel Detailing AS

«Anbefales på det sterkeste! Alltid tilgjengelig, veldig behjelpelig og topp kundeservice vil jeg si!»

Sanita Smildzeja, Happy Toy AS

«Super service, gode råd og utmerket hjelp i hele prosessen, til og med før jeg bestilte oppdraget! Verdt hver eneste krone!»

Lin Stokke, Linlaga AS

Det kundene lurer på

Ofte stilte spørsmål

Under har vi samlet noen av de mest vanlig spørsmålene vi får knyttet til hylleselskap. Om du ikke finner svar på det du lurer på under, så ta gjerne kontakt med oss på chatten. Klikk det grønne ikonet nede til høyre. Vi svarer vanligvis i løpet av få minutter!

Hva koster det å overta et hylleselskap?

Å overta et hylleselskap fra oss koster kr. 9 900,-. I tillegg må selskapet betale kr. 5 570,- for registreringsavgift i Brønnøysundregistrene. Sistnevnte er registrert som gjeld i selskapet du overtar til EnklereStart.no AS, og må gjøres opp så fort hylleselskapet er overtatt.

Hvor fort kan et hylleselskap leveres?

Et hylleselskap fra oss kan leveres på noen timer. Så fort vi mottar bestilling ser vi over denne og sendes ut nødvendige avtaler for signering. Når disse er signert kan selskapet overtas.

Hvor mye aksjekapital har hylleselskapet?

Alle våre hylleselskap registreres med kr. 30 000,- i aksjekapital som tar ut rett etter registrering. Hylleselskapet leveres uten konto og aksjekapital må betales inn av aksjonærene som overtar.

Hvor mye penger har hylleselskapet på konto ved overtagelse?

Hylleselskapet overtas uten bankkonto. Du må selv opprette bankkonto i din foretrukne bank og betale inn aksjekapital på kr. 30 000,-.

Slipper jeg å betale inn aksjekapital hvis jeg kjøper hylleselskap?

Nei, du må uansett betale inn aksjekapital på kr. 30 000,- til hylleselskapet. Når du overtar hylleselskapet vil aksjonærene samtidig overta en gjeld til selskapet på kr. 30 000,- som gjøres opp.

Er det trygt å overta hylleselskap fra dere?

Ja, i aller høyeste grad! EnklereStart.no er en del av et av Norges største regnskapsbyrå. Dessverre vet vi at det er mange useriøse aktører der ute som man må se opp for. Lurer du på noe eller er usikker? Ta kontakt med oss på chatten!

I hvilke tilfeller bør jeg vurdere hylleselskap?

Du bør vurdere hylleselskap om du ikke har tid til å vente de dagene det tar å registrere et aksjeselskap på normal måte. En normal registreringsprosess tar vanligvis ca. 2-4 uker å fullføre.

Enkelt, trygt og raskt

Er du klar til å starte ditt eventyr?

Du kan når som helst spørre oss!

Du kan når som helst chatte med oss ved å klikke på det grønne ikonet nede til venstre. Om vi ikke er tilgjengelig der og da svarer vi vanligvis i løpet av kort tid.

Ønsker du mer informasjon om prosessen med å starte AS så gå gjerne til hovedsiden vår.

Gå til hovedsiden vår