Hylleselskap: Få aksjeselskap klart til bruk i dag

Hylleselskap passer for deg som har behov for organisasjonsnummer på dagen. I løpet av noen timer kan ditt selskap være klart til bruk. For kun kr. 9 900,- får du et tomt, men ferdigregistrert aksjeselskap.

VI HAR HYLLESELSKAP KLAR TIL LEVERING

Grunnet lang saksbehandlingstid i Brønnøysundregistrene akkurat nå kan hylleselskap kan være god løsning. Bestill nå eller ta kontakt på chatten ved spørsmål!

Slik overtar du hylleselskap samme dag

Hylleselskap passer for deg som trenger et AS i dag

Bestill hylleselskap

Fyll ut vårt bestillingsskjema og betal med bankkort/kredittkort.

Signer med bankID

Signer kjøpekontrakten elektronisk med bankID. Vi sender denne normalt sett innen ett par timer etter bestilling.

Få organisasjonsnummer og firmaattest

Selskapet er klart til bruk. Vi endrer informasjon om firmanavn, styremedlemmer, osv i Brønnøysundregistrene for deg.

Sjekk om firmanavnet er ledig

Vi sjekker direkte i Brønnøysundregistrene

Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke svar på det du lurer på? Ta gjerne kontakt med oss på chatten nede til høyre. Vi svarer vanligvis i løpet av få minutter!

Å overta et hylleselskap fra oss koster kr. 9 900,-. I tillegg må selskapet betale kr. 5 570,- for registreringsavgift i Brønnøysundregistrene. Sistnevnte er registrert som gjeld i selskapet du overtar til EnklereStart.no AS, og må gjøres opp så fort hylleselskapet er overtatt.

Et hylleselskap fra oss kan leveres på noen timer. Så fort vi mottar bestilling ser vi over denne og sendes ut nødvendige avtaler for signering. Når disse er signert kan selskapet overtas.

Alle våre hylleselskap registreres med kr. 30 000,- i aksjekapital som tar ut rett etter registrering. Hylleselskapet leveres uten konto og aksjekapital må betales inn av aksjonærene som overtar.

Hylleselskapet overtas uten bankkonto. Du må selv opprette bankkonto i din foretrukne bank og betale inn aksjekapital på kr. 30 000,-.

Nei, du må uansett betale inn aksjekapital på kr. 30 000,- til hylleselskapet. Når du overtar hylleselskapet vil aksjonærene samtidig overta en gjeld til selskapet på kr. 30 000,- som gjøres opp

Ja, i aller høyeste grad! EnklereStart.no er en del av et av Norges største regnskapsbyrå. Dessverre vet vi at det er mange useriøse aktører der ute som man må se opp for. Lurer du på noe eller er usikker? Ta kontakt med oss på chatten!

Du bør vurdere hylleselskap om du ikke har tid til å vente de dagene det tar å registrere et aksjeselskap på normal måte. En normal registreringsprosess tar vanligvis ca. 1-2 uker å fullføre.

Bestill hylleselskap nå

nå kun kr 9 990

Skjemaet har 5 steg og tar ca. 10 minutter. Vi lagrer informasjonen du fyller ut underveis, slik at du kan starte nå, men fullføre senere. Informasjon om dette får du på e-post.